Senin, 26 Maret 2018

On.Live

resim 1.jpg
Günümüzün küreselleşen dünyasında teknolojinin getirdiği inanılmaz yaklaşım ve değişiklikler her alanda devrimsel etkiler meydana getirmiştir. Artık bildiğimiz her alanın başına bir geleneksel kelimesini eklemek zorunda kalmaktayız. Eskiden eğitim kurumlarına gidilip alınan kurslara artık internet sayesinde hiç mesafe kat etmeden bilgisayar başında evimizden katılma fırsatı bulabiliyoruz. Artık ön lisans, lisans ve yüksek lisans eğitimleri bile online olabilmekte ve bir ülkeden başka bir ülkedeki eğitim programlarına katılım sağlanabilmektedir. Ayrıca okuldaki notlarımızı internetten takip edebiliyor, sınavlara katılabiliyor, çocuğumuzun okuldaki aktivitelerini oturduğumuz yerden izleyebiliyoruz. Mesela ilaçlarımızı e-reçete ile alabiliyor, kan sonuçlarımızı ve MR sonuçlarımızı hastanenin internet sitesinden görebiliyoruz. Evet, gördüğünüz gibi bütün bunlar devrimsel bir gelişmelerin sonucunda teknolojinin bize getirdiği avantajlardır. Bütün bu şahit olduğumuz gelişmelerden dolayı artık aklımıza gelen her şey biraz demode kalmaktadır.
Dünyamızın hızla teknolojiye bağımlı hale geldiği bu süreçte OnLive ekibi, video yayınlarında ve uzaktan danışmalık hizmetlerinde bir eksikliği hissetmiş ve hayata geçirdiği platformu sayesinde video yayını ile birlikte uzaktan danışmanlık alanlarında yeni bir yaklaşımı devreye sokmaktadır. Bu platformun en özelliği yeni nesil teknoloji blok zinciri ile bütünüyle merkezi olmayan bir eşler arası ağ kullanmak suretiyle sınırsız ölçeklenebilir ve kullanılabilir bir yaklaşım ortaya çıkarmaktadır. Ayrıca bu sisteme herkes işlem gücünün ve bant genişliğinin müsait olması durumunda katkı sağlayabilmektedir. Bu katkılar sonuç olarak, ONL tokenleri sayesinde yeni bir ekonominin ortaya çıkmasına katkıda bulunacaktır. Daha fazla bilgi için teknik raporun sayfasını bu adresten https://on.live/documents/OnLive_Whitepaper.pdf ziyaret edebilirsiniz.
resim 2.jpg
On.Live yaklaşımının en önemli hedefi, canlı olarak verilecek danışmanlık platformu alanında oluşan pazar liderlik yapmaktır. Burada kullanıcılar ihtiyaç duydukları her alanda ve her zamanda olmak üzere sorularına uzmanlar tarafından destek verilmesidir. Mesela hastasınız ve kan sonuçlarınız elinizde. Doktora gidecek zamanınız yok ya da özel doktor ücretler çok yüksek. Bu platforma bağlanmak sureti ile kan tahlillerini istediğiniz alanda uzman olan doktora ulaşıp soru sorabiliyor, canlı görüşmeler yapıp hastalığınızın tedavisini online olarak sağlamış oluyorsunuz. Bu sistemin ne kadar basit ve kullanışlı olduğunun mutlaka farkına varmışsınızdır. Bütün bu hizmetler de bir blok zinciri üzerinden verilmekte. Ayrıca sistemin en büyük avantajı da hukuk, sağlık, eğitim, diyet, sigorta, dil öğrenme vb. konulardaki sunulması planlanan hizmetlerin satılmasını sağlayacak canlı ekosistem ve yayın içeriğinin herkese çok uygun fiyattan ulaşmasını sağlayacak olması. Burada da ücretlendirme de kaç dakika sürdüyse dakika başına veya görüntüleme başına ödeme gibi farklı ama ekonomik versiyonları bulunmaktadır.
resim 3.jpg
OnLive.TV ise İnternete erişim imkanı olan avukatlar, doktorlar, danışmanlar, öğretmenler, şirketler, hukuk firmaları, sigorta şirketleri gibi herkese açıktır ve herkes kullanıcı olabilmektedir.
resim 4.jpg
Token Satışı ve Dağıtımı
resim 5.png
Token satışı, dağıtımı ve ICO ile ilgili daha detaylı bilgi için teknik raporu bu adresten https://on.live/documents/OnLive_Whitepaper.pdf ziyaret edebilirsiniz.
resim 6.png
resim 7.png
Yol Haritası
resim 8.png
Ortaklar
resim 9.png
resim 10.png
Ekiple Tanışın
resim 11.png
resim 12.png
resim 13.png
resim 14.png
Faydalı Linkler

Tidak ada komentar:

Posting Komentar