Minggu, 06 Mei 2018

BitEsprit

BitEsprit
BitEsprit is een universele cryptocurrency-handelsoplossing met een geïntegreerde handelskopiefunctie die de handel in Bitcoin en Altcoin met fiat-valuta vergemakkelijkt. In het geval van de uitwisseling van alle crypto-valuta's met de handelspartner Altcoin-fiat, worden debetkaarten uitgegeven door BitEsprit gekoppeld aan de saldi, kopieën, belastingvrije lijst van ICO-tokens en uitgebreide grafische functies om de industrie te herdefiniëren over het uitwisselen van altcoins.
Om het delen van winsten die in fiat zijn verdiend mogelijk te maken, laten we BitSpirit-betaalpassen met fiat-saldo's van onze gebruikers toe. U hoeft niet naar tientallen afzonderlijke websites te gaan om alles te krijgen wat u nodig heeft. BitSprit is er om aan al uw cryptografische behoeften te voldoen.
Het doel van BitEsprit
BitEsprit probeert belemmeringen voor toetreding tot het handelsecosysteem van Altcoin weg te nemen voor zowel handelaren als belooft nieuwe projecten die de aandacht willen trekken. Hun uitwisseling zal die handelaren helpen die hebben gevochten tegen het gebrek aan directe toegang tot altcoin, het gebrek aan handelsvaardigheden, ongeschikte gebruikersinterfaces en onveilige uitwisselingen. Daarnaast ervaren altcoin-ontwikkelaars ook serieuze problemen veroorzaakt door zeer hoge commissies voor het uitwisselen van nieuwe ICO-tokens, die worden opgenomen in hun keuze. Daarom wil BitEsprit gelijke kansen bieden voor deze projecten om toegang te krijgen tot liquiditeit om hen te helpen groeien zonder zich bloot te stellen aan financiële barrières, zoals exorbitante registratiekosten. Deze factoren hebben tot op zekere hoogte alle cryptocurrency van de valutahandelaren aangetast.
BitEsprit-functie
Exchange BitEsprit bevat meer dan 100 cryptovarianten voor handelen met de hoofdcryptieval, evenals met de valuta-fiat en werkt tegen lage kosten, waarvan de helft door het BEC wordt betaald. Uitwisseling BitEsprit vergemakkelijkt de handel in kopieën met de aankoop en verkoop van eenvoudige crypto-conversies, en stelt gebruikers ook in staat om hun eigen BitEsprit-betaalpas te koppelen aan financiële middelen op hun gebruikersaccounts, en zal ook complexe oplossingen hebben in pijnlijke gebieden, dus alles komt naar de deurgebruikers van BitEsprit in één online handelsplatform.
Het probleem
Oplossing van wisselverrichtingen hoeft de toegang van de markt niet te bemoeilijken, omdat gebruikers websites kopen en verkopen op andere sites.
Deze informatie is afkomstig van acht redenen:
Het uiteenvallen van handel en beleggingsdiensten in cryptocurrency.
Handel Altcoin-fiat is nog steeds erg geboeid
De meeste mensen die altcoin-tassen inbrengen, kunnen niet in een operatie worden gebruikt om te slagen
Hoge bijdrage voor OIC-token
De ineenstorting van het huidige gebruik
Gebrek aan sfeer
Gebrek aan liquiditeit
Geef geen antwoord of geen klanten
BitSpirit heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we de huidige cryptocurrency op de markt brengen, waardoor dit het grootste clearinghouse is voor ervaren en beginnende traders.

Het BitSpirit-platform bevat meer dan 100 cryptocurrencies om tegen belangrijke valuta te handelen.
Met het uitwisselingsplatform zullen we het kopiëren van de transactie tegelijkertijd met de aankoop en verkoop van eenvoudige cryptocurrency mogelijk maken, en dit zal onze gebruikers ook in staat stellen om hun eigen BitSpirit te hebben, een debetkaart uitgegeven met betrekking tot het trustfonds van uw gebruikersaccount.
Missie
We willen een obstakel dat verhindert dat de handelsdeelname van Altcoin verdwijnt. Om dit idee uit te laten komen, is het besturingsplatform van de kopie ontworpen om ervoor te zorgen dat alle beginners in de wereld van cryptocurrency hun avontuur beginnen in de wereld van commercie met gelijke kansen.
Platformfuncties.
Kopieer de handel
Ons operationele besturingssysteem voor kopiëren, geïntegreerd in al onze interne markten, is een methode voor operators die niet veel ervaring hebben met kopiëren en leren van de meest deskundige handelaars en die waarde bieden aan beginners en experts.

BitSpirit-betaalpas
Maak een fiat-winst door altcoin te ruilen en te betalen voor eten met de voordelen die u maakt door het met één klik op uw BitSpirit-betaalpas te plaatsen. U hoeft uw inkomsten niet langer op te nemen van uw bankrekening. We hebben alles op één plek laten gebeuren.

Online portfolio
Onze portfolio van online portefeuilles met meerdere valuta's, volledig gescheiden van het platform, is een geweldige plek om uw cryptografische bronnen op te slaan. U bent de enige eigenaar van uw privésleutel, terwijl u tegelijkertijd één klik verwijderd bent van fondsplaatsingen op het BitSprit-platform om te beginnen met handelen.

ICO DETAILS

Munt: BEC Platform: ERC 20 Crowd Verkoopprijs: 1 BEC = USD 0,85 Minimale investering: 1000 Amerikaanse dollars Soft cover: US $ 15.000.000 Harde kaft: US $ 43.000.000 Voorverkoop Begin: 3 april 2018 Voorlopige prijs van kortingen: niveau 1: USD 0,30; Niveau 2: USD 0,50; Niveau 3: USD 0,65 Ontvangen: ETH, BTC Minimale investering: USD 1000 Crowdsale Aanvang: 27 april 2018Crowdsale Prijs: USD 0,85 Minimale investering: USD 50 Land: Verenigd Koninkrijk
Witte lijst / KYC: KYC
Verboden gebied: Verenigde Staten
Commerciële lancering: Q4, 2018 est.
Operationele winstgevendheid: Q2, 2019 est.
Over BitEsprit-token
Naam: BitEsprit (BEC
Symbool: (BEC)
Totale tokenlevering: 100.000.000 BEC
Totaal te verkopen token: 70.000.000 BEC (70%)
Soft Cap: $ 15.000.000
Harde dop: $ 43,756,410
Voorverkoop begint: 03 april 2018 16:00 uur CET
Crowdsale start: 27 april 2018 16:00 uur CET
Prijs token crowdsale: $ 0,85
TOKEN VERKOOPGEGEVENS

ROADMAP

ICO en voorbereiding.
ICO en voorbereidingen voor belangrijke ontwikkelingsfasen zijn voltooid.
Q3 2018
Het hoofdstadium van ontwikkeling.
Passende motoren, ontwerpen van gebruikersinterfaces en mobiele applicaties worden in deze fase ontwikkeld, terwijl de voorwaarden worden gedefinieerd die geschikt zijn voor ISO 27001- en PCI DSS-audits die in de daaropvolgende maanden moeten worden uitgevoerd.
Q4 2018
BitSpirit opent bèta- en foutprogramma's.
Onze community krijgt de gelegenheid om ons systeem te testen en wordt beloond voor het vinden van zwakke links.
Eerste kwartaal van 2019
De officiële lancering van BitEsprit Cryptocurrency Exchange.
De officiële lancering van onze alles-in-een handelsoplossing.
Q2 2019
Debitcarduitgifte en integratie van fiat-handelsparen.
Start operaties op cryptocurrency tegen USD, GBP en EUR, evenals storting / bewaker en lanceert PayPal, Neteller, Skrill, China UnionPay betaalmethoden. Onze gebruikers kunnen ook beginnen met het bestellen van hun eigen BitSpirit-betaalpas.
Q3 2019
De lancering van een gratis mobiele app en verwijzingsprogramma voor ICO-tokens.
BitSpirit-toepassingslancering voor mobiel op iOS en Android. Succesvolle ICO-projecten kunnen het aanvraagproces in ons ICO-registratieprogramma kosteloos starten.
Q4 2019
BitSpirit online portemonnee gelanceerd.
De laatste stap om van onze uitwisseling een compleet platform te maken, is gepland.
TEAM
RAAD VAN ADVIES
Klik voor meer informatie op de onderstaande link:


BY: bakul banyu

Tidak ada komentar:

Posting Komentar