Minggu, 15 April 2018

BIRAKE

BIRAKE-gedecentraliseerde app (dapp), ontwikkeld aan de bovenkant van de Etherische blokkade,

main.jpg

ONZE VISIE

Onze visie is eenvoudig. Cryptocurrency van de toekomst, mensen hebben een tool nodig Cryptos inwisselen en gebruiken. We willen het grootste netwerk van buitenlanders bouwen. Daarnaast willen we community cryptocoins en ICO, mensen uit de industrie, in staat stellen met een paar muisklikken een eigen handelsplatform te creëren.

Wij geloven sterk in de toekomst van cryptocurrency en voeding: gedecentraliseerd! Wij geloven dat het toelaten van markten om gecontroleerd te worden door één (buitenlands of privaat eigendom, dat erg klein is) in tegenspraak is met deze macht. Daarom vinden we dat iedereen met een paar muisklikken zijn eigen vreemden zou moeten kunnen maken en zou het commando open voor de markt moeten worden uitgewisseld.

Over ons

BIRAKE is gebouwd door softwarebedrijven die sinds 2010 actief zijn in de websoftwarebranche. We zijn een echt bedrijf, we zijn actiever geworden, in de media-industrie en vooral in Zuid-Amerika. We hebben een portfolio met softwareoplossingen en bieden ondersteuning aan meer dan 20 miljoen gebruikers per dag.

Sinds 2010 hebben we een wereldwijd content managementsysteem voor verschillende industrieën ontwikkeld / geïmplementeerd. Tot nu toe zijn de financiële en media-industrie de kerngebieden van ons bedrijf. We zijn zeer ervaren in de handel in de forexindustrie en hebben meer dan 5 jaar ervaring met de cryptografische industrie.

We hebben een geautomatiseerd handelssysteem geïmplementeerd, het Exchange-platform, en meer recentelijk richten we ons op het coderingsgebied. Als traders en investeerders hebben we de overbelastingssituatie van handelsplatforms op het gebied van cryptografie overwonnen. Vooral in 2017 zijn er tijden dat meer dan 50% van de grote versleutelingshandelsplatforms overbelast en gedurende lange tijd afgesloten zijn.

Bovendien wil het BIRAKE-platform, dat met succes kan worden gebruikt bij de ontwikkeling van gemeenschappen en nieuwe munten, deelnemen aan een buitenlands platform. Met BIRAKE kunnen ze zelfs hun eigen handelsplatform beheren. Ons team is toegewijd aan dit project, heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en verwerken van grote hoeveelheden gegevens en gebruikers. 7+ jaar werken we elke dag met technologie, bijvoorbeeld Symfony3, node, NoSQL data store, AngularJS, ReactJS en anderen. We zijn voortdurend aan het evolueren en zoeken altijd naar getalenteerde, innovatieve en innovatieve nieuwe leden.

Over BIRAKE MARKER

BIRAKE marker bier marker is een teken van gedecentraliseerde toepassing (dapp) ontwikkeld aan de bovenkant van de Ethereal blockchain, in overeenstemming met de ERC223 standaard, die een uitbreidingsversie is van zijn voorganger ERC20 standaard.

De eerste distributie zal worden gedaan via een TGE-marker (Marker-making-evenement), waar iedereen een biermerker voor ether of bitcoin kan kopen (beschouwd als een extra betaalmethode).

Lever een totaal van 300 miljoen eenheden met beperkte markeringen. TGE zal maximaal 75% van het totale aantal borden verdelen, tekenen van 225 miljoen.Dit bedrag zal worden verdeeld tussen verkoop / verkoop (respectievelijk 30% / 45% van het beschikbare bewijs).

Alle niet-ondertekende markeringen tijdens TGE worden in ons bedrijf gemaakt

De resterende 25% van het cijfer wordt gedeeld tussen de advertentie (15 m), de marker & advisering (40 m) van de ontwikkelaar en marketing & (20 m) communicatie. TGE wordt beheerd via de website birake.com.

In het algemeen kunnen voorverkoopdeelnemers 30% verdienen

Kortingstarief, 1 bier = $ 0,07 USD. BIERmarkering wordt ingewisseld voor evaluatie van 1 bier = $ 0,10 USD of equivalent van zendtijd of bitcoin (aanvullende betaalmethode in aanmerking genomen).

HOE DEEL TE NEMEN
Degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van tokens kunnen deelnemen aan TGE door een equivalent ETH- en / of BTC-bedrag te sturen naar de BIRAKE-portemonnee die is aangemaakt in het account van de gebruiker. Voor de eerste 50 miljoen bieren die in de voorverkoopperiode worden verkocht, ontvangen deelnemers 30% korting.

In de hoofdperiode kan een verkocht Token worden gekocht voor $ 0,10 bier.

Er wordt verwacht dat de deelnemers de ether-compatibele portemonnee ECH223 hebben, zodat de biertoken wordt gecrediteerd aan het einde van TGE.

BEKIJK MARKERS
Het is belangrijk om het volgende in overweging te nemen voordat u biermarkers koopt;

Buitenlandse BIRAKE wordt een van de grootste buitenlandse software van Crypto District. BIRAKE is gericht op klanttypen, zoals eindgebruikers en bedrijven. We hebben twee standaardportefeuilles geïmplementeerd (ETH en BTC) op het huidige platform. We hebben de eerste uitwisseling tussen twee crypto's voltooid. Gebruikers zullen de ontwikkeling van buitenlandse BIRAKE elke dag zien tot de laatste fase, wanneer BIRAKE een White Label-oplossing voor hen zal aanbieden, we zijn ervan overtuigd dat we server-ondersteuning bieden voor B2C- en B2B-oplossingen. We hopen de speculatieve waarde van het token te minimaliseren en het nut te maximaliseren wanneer de eerste White Label-uitwisselingen worden vrijgegeven.


CONCLUSIE

We zullen onze ervaring in webontwikkeling en gegevens trainen

management om een platform te creëren voor het delen van het grootste White-label. We presenteren biermarkeringen om het beheer van voertuiguitgaven mogelijk te maken in een gedistribueerde GC-omgeving. Middelen die worden ontvangen van onze tokenverkopen worden gebruikt om hulpprogrammaplatforms te ontwikkelen en de waarde van onze producten te maximaliseren.

Bezoek onze officiële link:
Wibesit: https://birake.com/
Feature-artikelen: http://birake.com/assets/docs/whitepaper_birake.pdf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar